AUDIO / EXCLUSIV / Ministrul Voicu face agitație electorală în favoarea PSRM și promite avansări în caz că ajunge din nou ministru

Minsitrul Afacerilor Interne, Pavel Voicu, se implică direct în campania electorală pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021. Acest lucru reiese din întregistrare audio ce a fost pusă la dispoziție redacției „Punctul pe i”, de către sursele noastre din cadrul MAI care a participat la una din întâlnirele cu ministrul Voicu.

Potrivit sursei, minsitru Pavel Voicu, întreprinde un șir de vizite pe la subdiviziunile MAI din țară, unde-i îndeamnă pe angajații instituției, să voteze Partidul Socialiștilor din Moldova. Partid la propunerea căruia și deține actualmente funcția de ministru, iar în schimbul susținerii, Pavel Voicu, le promite avansări în funcție.

„Sunt un ministru care a fost propus de socialiști și președintele a propus candidatura mea, și o acceptat-o prim-ministru. Dar o să vedeți foarte bine, dați să susținem Partidul Socialiștilor, că ei m-au delegat pe mine ca ministru, și dacă eu voi fi ministru, lucrurile o să meargă tot așa mai departe, poate o să și avansați. Dat fiind știți, că iaca mâine-poimâine eu voi veni șef înapoi”, a declarat Voicu

Potrivit sursei, această discuție a avut loc cu ușile închise cu „mai marii” din MAI , iar ministurl Voicu întreprinde un șir de vizite pe la toate subdiviziunele din țară, inclusiv și la studenții de la Academie.

Până la momentul publicării, MAI, nu a venit cu o reacție la solicitarea noastră de a comenta acest caz. În momentul, în care Ministerul Afacerilor Interne va veni cu o reacție ulterior, redacția „Punctul pe i” se arată dechisă în ai oferi dreptul la replică.

Prețuim timpul tău. Abonează-te la:
Canalul de Telegram, aici ➞ „Punctul pe i”
Canalul de Youtube, aici ➞ „Punctul pe i”
Pagină de Instagram, aici ➞ „Punctul pe i”, pentru a fi mereu informat!