Politic

Chirtoacă despre ultima minciună al separatistului Krasnoselski: Comportament ridicol, dar și periculos

Liderul separatist de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski, ascunde că cele peste 1800 de doze de vaccin AstraZeneca care urmează să ajungă zilele următoare în Transnistria fac parte din donația oferită R. Moldova de România. Krasnoselski informează populația din stânga Nistrului că lotul de vaccinuri este oferit pe linia Organizației Mondiale a Sănătății.

Liderul Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă condamnă acțiunele separatistului Krasniselski, menționând că „și anumite media din Rusia au titrat că vaccinul primit de Tiraspol vine din România, din cota României, ca ajutor umanitar”.

Fostul edil al capitalei, menționează că „România a renunțat la o parte din prima partidă a vaccinului care a obținut-o prin platforma mondială COVAX și ne-a dat nouă, în Republica Moldova, 20.000 de doze, dintre care 2000 de doze – Tiraspolului”.

„Krasnoselski, pentru că nu poate refuza vaccinul, a venit cu gaselniță cu “vine de la OMS”, iar în rest a compensat cu propaganda, în dulcele stil sovietic. Dacă nici pe tema vaccinului nu se poate spune adevărul, concluziile vin de la sine, iar adevărul iese la suprafața – România nu a fost și nu este inamic al regiunii transnistrene, totul a fost o minciună, de la bun început.”, a declarat politicianul.

Potrivit liderul PL „așa a fost și este pe toate subiectele, de 30 de ani, în ceea ce privește problema transnistreană”.

„De fapt, de la asemenea minciuni și propagandă începe terorismul, când categorii de oamenii sau mase întregi sunt manipulate, și zombate, când sunt creați dușmani falși, după care se ajunge la acțiuni armate, iar asemenea struți politici se dau drept lideri de formațiuni statale, care atunci când nu au soluții bagă capul în nisip, iar pe partea dorsală, rămasă goală afară își pun tablițe cu mesaje propagandistice, difuzate pe canale Telegram.”, a conchis Chirtoacă.

Prețuim timpul tău. Abonează-te la:
Canalul de Telegram, aici ➞ „Punctul pe i”
Canalul de Youtube, aici ➞ „Punctul pe i”
Pagină de Instagram, aici ➞ „Punctul pe i”, pentru a fi mereu informat!

Articole corelate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înapoi la butonul de sus