Politic

Deputații PAS se află într-o vizită la București

Președintele interimar al PAS, Igor Grosu împreună cu deputații Sergiu Litvinenco, Petru Frunze, Mihai Popșoi, dar și vicepreședinta PAS, Natalia Gavrilița, ne aflăm într-o vizită de lucru la București.

Prima întrevedere a fost cu președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban.

,,Domnul Orban a fost mereu un susținător al proceselor democratice din Republica Moldova și a venit în ajutorul cetățenilor în cele mai dificile momente”, a declarat Igor Grosu.

În cadrul întrevederii, oficialii din Moldova le-a mulțumit pentru susținerea fermă și ajutorul constant oferit de România.

Totodată, Igor Grosu a menționat că ,,Guvernul Orban a fost alături de cetățenii noștri încă de la începutul pandemiei când la Chișinău au ajuns loturi impunătoare cu echipamente, materiale și medicamente necesare pentru cetățenii Republicii Moldova în lupta contra epidemia de COVID-19. Le mulțumesc încă o data medicilor și asistenților români, care ne-au ajutat în cele mai grele momente„.

În cadrul întrevederii oficialii au discutat și despre situația politică internă din Republica Moldova și despre necesitatea alegerilor anticipate.

,,Oamenii își doresc un Parlament curat şi o guvernare responsabilă, cu instituții funcționale. România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova atunci când țara noastră va avea un Guvern responsabil susținut de un Parlament credibil, implementând proiecte importante pentru ca oamenii să trăiască mai bine”, a mai spus el

De asemenea, ei au convenit să continue să colaborareze dintre partidele pe care le reprezentăm, PNL și PAS.

Prețuim timpul tău. Abonează-te la:
Canalul de Telegram, aici ➞ „Punctul pe i”
Canalul de Youtube, aici ➞ „Punctul pe i”
Pagină de Instagram, aici ➞ „Punctul pe i”, pentru a fi mereu informat!

Articole corelate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înapoi la butonul de sus