Actual

DOC // Reprezentanții HoReCA cer autorităților eliminarea restricțiilor ce limitează programul de activitate a unităților de alimentație publică

În Republica Moldova a fost declarată stare de urgență în sănătate publică în perioada 30 noiembrie 2020 -15 ianuarie 2021. Decizia a fost luată de către Comisia Naţională Extraordinară de Sănătate Publică din 27 noiembrie.

În context, au fost adoptate mai multe restricții, una din ele ține de interzice, din 30 noiembrie, desfășurarea activităților de deservire de tip restaurante, baruri, cafenele, cantine în intervalul orelor 22:00-07:00 (Va fi permisă livrarea la domiciliu a produselor),

În urma diminuării numărul infecțiilor cu noul coronavirus, reprezentanții HoReCo cer eliminarea restricțiilor ce limitează programul de activitate a unităților alimentare publică.

„Luând în considerație micșorarea numărului de cazuri de COVID-19 din ultimele săptămâni, am solicitat autorităților competente în gestionarea crizei sanitare, să fie eliminată restricția ce limitează programul de activitate a unităților de alimentație publică până la orele 22:00, or majorarea cazurilor a fost argumentul de implementarea al acestei restricții.”

Articole corelate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înapoi la butonul de sus