Politic

Filip a avut o întrevedere cu ambasadorul Peter Michalko: PDM nu va face niciodată alianțe sau înțelegeri cu partidul șor și cu transfugii

Președintele PDM Pavel Filip a avut astăzi o întrevedere productivă cu Șeful Delegației Uniunii Europene la Chișinău Peter Michalko. Oficialii au trecut în revistă recentele schimbări pe scena politică din țară, dar și evoluțiile legate de COVID-19.

Liderul PDM a mulțumit Ambasadorului UE pentru asistența oferită țării noastre de Uniunea Europeană (inclusiv România și Cehia) în lupta cu pandemia, ca urmare a activării mecanismului UE de protecție civilă.

”Suntem profund recunoscători pentru acest ajutor în vremuri complicate, iar UE ne-a fost mereu alături când am avut nevoie”, a menționat Pavel Filip.

Pavel Filip și Peter Michalko au discutat de asemenea, pe lângă criza sanitară și economică, și despre cea politică.

”PDM nu va face niciodată alianțe sau înțelegeri cu partidul șor și cu transfugii care au plecat din PDM. Nu avem ce discuta cu cei care au furat țara și cu cei care s-au vândut deja de câteva ori. PDM face altfel de politică, una corectă și transparentă, unde nu e loc de oportuniști și trădători”, a punctat ferm liderul democraților.

Prețuim timpul tău. Abonează-te la:
Canalul de Telegram, aici ➞ „Punctul pe i”
Canalul de Youtube, aici ➞ „Punctul pe i”
Pagină de Instagram, aici ➞ „Punctul pe i”, pentru a fi mereu informat

Articole corelate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înapoi la butonul de sus