Social

Informații actualizate privind starea drumurilor publice naționale, 18 februarie 2021

Pe parcursul zilei de 18 februarie, lucrările de patrulare și combatere a lunecușului au continuat în regiunile unde au fost necesare intervenții ale unităților teritoriale SA ,,Drumuri”.

Astfel, procesul tehnologic s-a desfășurat cu antrenarea a 117 utilaje speciale și implicarea a 166 de muncitori rutieri în municipiul Chișinău, raioanele Fălești, Sîngerei, Cahul, Cantemir, Taraclia, Căușeni, Basarabeasca, Cimișlia, Leova, Criuleni, Dubăsari, Briceni, Dondușeni, Hîncești, Ialoveni, Nisporeni, Rezina, Telenești, Drochia, Glodeni, Rîșcani, Florești, Soroca, Șoldănești, Călărași, Strășeni, Ungheni și UTA Găgăuzia.

În prezent, accesibilitatea infrastructurii rutiere este asigurată în condiții de iarnă. Administratorii drumurilor monitorizează continuu toate sectoarele periculoase, astfel încât orice dificultate apărută în trafic să fie soluționată operativ.

Lucrările de patrulare și combatere a lunecușului continuă. Administrația de Stat a Drumurilor atenționează conducătoriii auto să se conformeze prevederilor Regulamentului Circulației Rutiere în vigoare privind echiparea autovehiculului cu pneuri corespunzătoare și adaptarea regimului de viteză la condiţiile de circulație pe timp de iarnă.

În cazul dificultăților în trafic, pentru a solicita intervenția drumarilor, participanții la trafic pot apela la numerele: 22-55-30; 74-89-61; 060 477 117.

Prețuim timpul tău. Abonează-te la:
Canalul de Telegram, aici ➞ „Punctul pe i”
Canalul de Youtube, aici ➞ „Punctul pe i”
Pagină de Instagram, aici ➞ „Punctul pe i”, pentru a fi mereu informat!

Articole corelate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înapoi la butonul de sus