Social

Întrevederea Primarului General al capitalei, cu Ambasadorul Franței

Primarul General al municipiului Chişinău, Ion Ceban, l-a primit astăzi în vizită pe Excelența Sa, Ambasadorul Franței, Pascal Le Deunff acreditat în Republica Moldova. Șeful misiunii diplomatice a fost însoțit în vizită la Primăria Chișinău de un grup de reprezentanți ai mediului de afaceri francez.

În cadrul discuţiilor, edilul capitalei le-a comunicat oaspeților străini despre procesele administrative aflate în desfășurare în cadrul municipalității, implementarea proiectelor de infrastructură, precum și a celor finanțate de partenerii de dezvoltare.

Suntem deschiși spre cooperare cu toți investitorii străini și mizăm pe dezvoltarea parteneriatelor pe diverse domenii ale vieții social-economice a capitalei, inclusiv în baza parteneriatelor publice private„, a spus Primarul General.

Totodată, Ion Ceban, l-a informat pe oficialul francez despre acțiunile întreprinse de municipalitate în lupta cu pandemia de COVID-19, menționând despre suportul acordat pe parcursul anului trecut de Ambasada Franței la Chișinău prin oferirea de donații Spitalului Clinic Municipal „Academician Gheorghe Paladi”.

La rândul său, Pascal Le Deunff s-a arătat deschis pentru a susține în continuare municipalitatea în această perioadă deloc ușoară, apreciind totodată inițiativele și proiectele de modernizare a Chișinăului.

Prețuim timpul tău. Abonează-te la:
Canalul de Telegram, aici ➞ „Punctul pe i”
Canalul de Youtube, aici ➞ „Punctul pe i”
Pagină de Instagram, aici ➞ „Punctul pe i”, pentru a fi mereu informat!

Articole corelate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înapoi la butonul de sus