Social

Reacția poliției la declarațiile unor actori politici, precum angajatul INSP, care a provocat un accident rutier, era în stare de ebrietate

În legătură cu declarațiile unor actori politici, lansate pe rețelele de socializare, precum că angajatul INSP, care a provocat aseară un accident rutier, era în stare de ebrietate (fiind indicat și gradul de alcoolemie), Inspectoratul General al Poliției informează că acestea nu corespund realității.

Precizăm că, aseară, după ce a fost reținut, polițistul a refuzat să fie testat alcoolscopic cu aparatul Drager, pentru refuz fiindu-i întocmit un proces- verbal.

Acestuia însă i-au fost prelevate probele biologice, rezultatul cărora îl vom putea cunoaște în câteva zile, aceasta fiind o analiză de laborator care durează.

Reiterăm că, la moment nu există nicio dovadă că polițistul ar fi fost în stare de ebrietate, cu atât mai mult gradul de alcoolemie.

Îndemnăm atât cetățenii, cât și clasa politică să se abțină de la publicarea propriilor păreri și să permită organelor competente să-și facă meseria cu publicarea ulterioară a deciziilor.

Prețuim timpul tău. Abonează-te la:
Canalul de Telegram, aici ➞ „Punctul pe i”
Canalul de Youtube, aici ➞ „Punctul pe i”
Pagină de Instagram, aici ➞ „Punctul pe i”, pentru a fi mereu informat!

Articole corelate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înapoi la butonul de sus