Politic

VIDEO // Surse: Dodon, într-o vacanță de lux la capătul pământului de ziua sa

De ziua sa, fostul președinte al țării și-a făcut un cadou de zile mari. Igor Dodon își sărbătorește cea de-a 46-a aniversare tocmai pe insulele Kurile, fiind cazat la un hotel de lux.

Igor Dodon a plecat la Moscova chiar în ziua în care a anunțat alianța Partidului Socialiștilor cu grupul ”Pentru Moldova”, din care face parte și Partidul ”ȘOR”, iar de atunci nu a revenit în Republica Moldova, transmite dosarmedia.md.

Potrivit surselor Dosar Media, Igor Dodon se află, la propriu, la celălalt capăt al pământului, la o distanță de peste opt mii de kilometri de Republica Moldova. Mai exact, este vorba despre insula Iturup din Rusia.

Acesta este cazat la un hotel de lux, ”Янкито”, iar cazarea pentru o noapte nu ar putea-o suporta orice muritor de rând. Este vorba despre 35.000 de mii de ruble pe noapte, echivalentul a peste 400 de euro pentru 24 de ore.

Jurnaliștii ruși scriu că hotelul aparține companiei rusești ”Гидрострой” și acolo nu se odihnesc doar bogătașii, ci și înalții oficiali din Federația Rusă, iar anul trecut, tot acolo, s-ar fi odihnit și fostul premier al Rusiei, Dmitrii Medvedev.

Astăzi, Dodon a publicat o fotografie pe rețelele de socializare, care divulgă peisajul, iar cei care au fost acolo (cel puțin angajați în acea regiune), pot identifica cu ușurință locația.

Dodon însă nu a menționat unde se află cu exactitate.

I-am trimis o solicitare serviciului de presă al PSRM, să ne confirme sau infirme aceste informații furnizate portalului nostru, dar deocamdată nu am primit un răspuns.

Iartă cum arată locația: 

Prețuim timpul tău. Abonează-te la:
Canalul de Telegram, aici ➞ „Punctul pe i”
Canalul de Youtube, aici ➞ „Punctul pe i”
Pagină de Instagram, aici ➞ „Punctul pe i”, pentru a fi mereu informat!

Articole corelate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înapoi la butonul de sus