Actual

S-a stins din viață deputatul în primul Parlament al Republicii Moldova, Pantelei Sandulache

Pantelei Sandulache, deputat în primul Parlament al R.Moldova, s-a stins din viață. Anunțul a fost făcut de profesorul Romeo Țurcan.

S-a stins din viață omul cu cele mai alese și notorii calificative, Pantelei Sandulache. Un soț iubitor, un tata grijuliu și un bunel mărinimos, eroul a 4 nepoței. Un mare luptător cu verticalitate pentru indepenedența țării, parlamentar în primul parlament al Moldovei independente. Un istoric, scriitor, care a documentat adoptarea, distrugerea prin ardere și restabilirea Declarației de Independență. Om de stat, dar și mare sportiv, care nu numai că a suținut și a încurajat sportul și sportivii țării în calitate de Ministru al Tineretului și Sportului, dar și a fost mare amator de handbal și fotbal, care a jucat fotbal pînă la ultima rasuflare”,

se arată în mesajul publicat.

Toți cei care doresc să-și ia rămas bun de la Pantelei Sandulache, o pot face sâmbătă, 30 ianuarie, de la orele 16:00, în incinta bisericii Sfânta Teodora de la Sihla, după care, duminică, 31.01.2021, începând cu orele 10:30 va fi condus pe ultimul drum, înmormântat, la cimitirul Armenesc din capitală, transmite Deschide.md.

Prețuim timpul tău. Abonează-te la:
Canalul de Telegram, aici ➞ „Punctul pe i”
Canalul de Youtube, aici ➞ „Punctul pe i”
Pagină de Instagram, aici ➞ „Punctul pe i”, pentru a fi mereu informat!

Articole corelate

4 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înapoi la butonul de sus